Homelift

Home Lift ® Korghiss

Home Lift ® - är en ny produkt på den Svenska marknaden. Den produceras i enlighet med maskindirektivet 2006/42/EG och behåller egenskaper som en traditionell hiss. 

Home Lift är baserad på Fluitronic ®-teknik. Den är utrustad med automatiska teleskop dörrar. Destinations knappar är helt automatiska (Ej hålldon). Minimala schaktdimensioner: gropdjup 150mm och 2600 mm topphöjd. Home Lift ® med maxlast på 400 kg drivs endast av en motor på 2,2 kW (trefas). Vid strömavbrott går hissen automatiskt till den lägsta plan och öppnar dörren. Den höga kvaliteten på produkten bekräftar möjligheten till en lång garantitid: kan förlängas upp till 10 år.

Home Lift ® är en perfekt lösning till offentliga byggnader med lägre lyfthöjder som önskar en riktig hiss men med lite lägre hastighet. Som i övriga europa, vill vi även att hissen ska vara en del av inredningen i privata villor. 


Hemma Hissen - HISS I DIN VILLA - En informationskampanj som riktar sig till framtiden och nuvarande villaägare. Med anledning av denna idé, har GMV utvecklat Home Lift ® - en unik Hiss för varje användare och utformad för att fungera i varje byggnad. Det är värt att tänka på Home Lift ® när du utformar huset, även om beslutet att köpa hissen skulle skjutas upp de närmsta åren. Men om byggnaden redan finns, är det möjligt att installera den i ett självbärande schakttorn: intern eller extern. Kostnaden för utrustningen och monteringen är lägre än kostnaden för att köpa en bil och jämförbar - till exempel – kostnaden för ett fullt utrustat kök. Home Lift ® uppfyller de stränga EU-regler om denna typ av utrustning inom följande områden: funktionalitet, prestanda och säkerhet.

Home Lift ® - egenskaper 

Enligt maskindirektivet 2006/42/EG 

Drivning 2:1 Fluitronic ® (Linhydraul)
Märklast 250-400 kg / 3-5 personer 
Max. lyfthöjd 12 m
Max. antal plan 6
Korgmått B 800-1100 x D 1000-1400 mm / dörr: 700-900 mm
Automatiska dörrar  Automatisk destination (Ej hålldon) 
Option brandklassade dörrar 
Strömförsörjning 400V - trefas / effekt: 1,5-2,2 kW 
Hastighet 0,15 m / s

 

 

 

 

Information & Broschyr

Home Lift Broschyr ®

Teknisk data - Home Lift ®
Ritningar